Loading...
Menu

Κοπή βασιλόπιτας από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

 

  ΣΥΛΛΟΓΟI ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ                                                                                      

                                                                                 

 

Θεσσαλονίκη  13/01/2014

 

 

Αγαπητοί γονείς

 

Εκ μέρους των Συμβουλίων των Συλλόγων  ευχόμαστε  σε εσάς και τις οικογένειές σας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , με  ΥΓΕΙΑ,  ΕΥΤΥΧΙΑ,  ΧΑΡΑ  και  ΑΓΑΠΗ  για το Νέο Έτος.

 

Οι  Σύλλογοι  Γονέων  και  Κηδεμόνων  των  Γυμνασίων  και των  Λυκείων  του  Κολλεγίου  Ανατόλια  αποφασίσαμε   να  γιορτάσουμε  την καινούργια  Χρονιά πραγματοποιώντας  από  κοινού  την καθιερωμένη  εκδήλωση  για  την  κοπή  της  βασιλόπιτας με πλούσιο  μπουφέ , ποτά και ζωντανή  μουσική.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 21:00 στηναίθουσαINGLEHALLτου Σχολείου. Η τιμή συμμετοχής είναι 20 ευρώ για γονείς και παιδιά.

 

Για την καλύτερη οργάνωση των τραπεζιών, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τη Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014, στέλνοντας την αίτησή σας και το ανάλογο χρηματικό ποσό στις Γραμματείες του σχολείου σας (την ημέρα της εκδήλωσης θα είναι δύσκολο για τους οργανωτές να λαμβάνουν χρήματα). Μέλη των Συμβουλίων θα βρίσκονται επίσης την Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21/1 στην ενημέρωση Γονέων για να παραλάβουν τις αιτήσεις συμμετοχής σας.

 

Ελπίζουμε στην ανταπόκρισή και στη διάθεσή σας να ενισχύσετε με την παρουσία σας την κοινή αυτή εκδήλωση. Σας περιμένουμε και θα χαρούμε να βρεθούμε μαζί οι γονείς από όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια του ΑΝΑΤΟΛΙΑ .

 

 

Με εκτίμηση,

 

Οι Πρόεδροι ΔΣ των Συλλόγων

 

 

Δεληγιάννη Ολυμπία   Οικονόμου Πάνος   Κεσίσογλου Γεώργιος   Αλεξανδρίδου Φύλλις

 

 

Α΄ Γυμνασίου           Β΄ Γυμνασίου       Α΄ Λυκείου & ΙΒ             Β΄Λυκείου

 

 

 

 
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τη δήλωση συμμετοχής
 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead